Predstavujeme jarné novinky: &Tradition

Predstavujeme jarné novinky: &Tradition

03.05.
2021

Dominika Švandová, Eliška Koukalová

S prichádzajúcou jarou znalci dizajnu netrpezlivo očakávajú predstavenie noviniek. Pozrite sa spolu s nami na tie od &Tradition. Dánska značka svoje portfólio obohatila o novú kolekciu variabilných stoličiek z recyklovaného materiálu i rad produktov, ktoré svojim dizajnom nadväzujú na existujúcich obľúbencov.

Čerstvé novinky v znamení udržateľnosti

Udržateľnosť bezpochyby patrí k pilierom severského dizajnu, ktorý reprezentujú kúsky v nadčasovom dizajne vytvorené z kvalitných materiálov. Ďalší krok v ústrety zodpovednému prístupu k prírode potom značka &Tradition urobila s novou kolekciou Rely. Pre rad stoličiek zvolila recyklovaný plast tvarovaný do jednoduchých kriviek pohodlné škrupiny. Tú dopĺňajú podnože niekoľkých typov, vrátane napríklad otočné na kolieskach, vďaka ktorej nájdú stoličky Rely uplatnenie pri pracovnom stole.

AndTradition židle Rely

AndTradition židle Rely

AndTradition židle Rely

"V roku 2021 sa sústredíme na to, aby sme uľahčili a skrášlili každodenný život a podporili pocit radosti z objektov a priestorov, ktorými sa obklopujeme," vysvetľuje vedúci dizajnu Els Van Hoorebeeck a odkazuje na novinky z radov doplnkov a dekorácií. Práve drobné predmety totiž dotvárajú celkovú atmosféru domova. Môžu to byť kvety v organicky tvarovaných sklenených vázach Collect aj rovnomenne poháre s karafou s jemným reliéfom, ktorý akoby napodobňoval pohyby vody.

AndTradition Collect

AndTradition Collect

 

Rozrastajúce sa kolekcie

Obľúbené kreslá a pohovky z kolekcie Little Petra privítali ešte o niečo menšieho spoločníka. Je drobný, konejšivý a odetý do všetkých látok, vrátane obľúbenej ovečky. Pouf Little Petra ľahko spárujete s už existujúcimi kúskami v interiéri, ktorému dodajú o poznanie viac hrejivosti.

AndTradition Little Petra

AndTradition Little Petra

Nielen ku spomínanej kolekcii sa skvele hodí ďalšia novinka, ktorou sú konferenčné stolíky In Between. Do menšieho prevedenie stolíkov sa prepisujú hlavné rysy kolekcie, ktorú Sami Kallio navrhol s dôrazom na vyznenie nezameniteľné textúry dreva.

Andtradition stolky In Between

Rozmanitejšie je teraz aj kolekcia sedacieho nábytku Betty, pomenovaná po kodanskom divadle Betty Nansen. Rad sa rozrástla o lavice a barové stoličky, ktoré sú po vzore predchodkýň nositeľkami rovnakých dizajnových kvalít. Oporu pre ručne vypletané sedáky poskytuje rám z kvalitného lakovaného dreva.

AndTradition lavice Betty

AndTradition barové stoličky Betty

Či už ide o novinky, ktoré vznikli po vzore už zavedených dizajnových kúskov, alebo úplne nové kolekcie, značka & Tradition nezabúda na hlavné piliere svojej tvorby: remeslo, tradíciu a moderný dizajn vysokej kvality. V ponuke nového nábytku a doplnkov je tak vždy z čoho vyberať!

Jste z Česka? Přejděte na Představujeme jarní novinky: &Tradition

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť