Letná inšpirácia: pitný režim štýlovo

Letná inšpirácia: pitný režim štýlovo

29.06.
2021

Dominika Švandová, Eliška Koukalová

Letné dni plné slnka a neúprosných teplôt si žiadajú poctivý pitný režim. Čo sa môže zdať ako každodenné povinnosť sa s dizajnovými doplnkami stane radosťou. Prezrite si svieže novinky aj obľúbené stálice.

Letný vánok vnesie medzi váš riad nová kolekcia pohárov Casca od Ferm Living. Ručne fúkané sklo pohárov je tvarované tak, aby krásne padlo do ruky, oči zaujmú asymetrické rovnakofarebné kvapky nepravidelného vzoru. Ktorý vynikne vďaka sviežim odtieňom, od púpavovej žltej cez pastelovo zelenú po makovo červenú alebo napríklad mliečne bielou. Aby to na stole pekne ladilo, v kolekcii nájdete aj vázy v rovnakom prevedení.

Ferm Living Casca

Ferm Living Casca

Radosť s každým pozdvihnutím vyvolajú obľúbené stálice z kolekcie Ripple od Ferm Living. Ich pomenovanie vychádza zo zvlneného reliéfu fúkaného skla, ktoré celej kolekcii prepožičiava sofistikovaný a nevtieravý vzhľad. Pre svoj obľúbený nápoj môžete navyše vďaka rozmanitosti kolekcie zvoliť tvar pohára, ktorý mu bude sedieť najlepšie. Oboje v čírom a dymovom prevedení. 

Ferm Living Ripple

Ferm Living Ripple

S textúrou reliéfu sa pohráva aj kolekcia Collect od &Tradition, ktorú spoznáte podľa charakteristického tvaru s rozšírenými okrajmi. Vďaka tomuto vplyvu japonského dizajnu krásne priľnú k perám.

AndTradition Collect

Ani fľaše značky 24Bottles pri sparných letných dňoch nezostanú pozadu. K pravidelnej zásobe tekutinami prispejú svojimi vlastnosťami, rôznou veľkosťou, príjemným dizajnom aj rozmanitými farebnými variantmi. Z každého naplnenie nerezovej fľaše navyše budete mať dobrý pocit, pretože tým šetríte používania plastových. Kým kolekcia Clima poteší výbornými izolačnými vlastnosťami, fľaše Urban vás vďaka svojej takmer nepostrehnuteľné váhe budú verne sprevádzať na cestách každodenným životom.

24Bottles

24Bottles

Či už chladenú limonádu, alebo svieži letný drink, možno ste aj vy zvyknutí tieto nápoje pri servírovaní doplniť slamkou. Dobrou správou je, že tak môžete urobiť, bez toho aby ste vytvárali zbytočný odpad, stačí klasické plastové slamky nahradiť tými znovupoužitelnými. Dánska značka HAY je vyrobila z borosilikátového skla v niekoľkých navzájom sa doplňujúcich odtieňoch. Slamky Sip tak oživí studený či teplý nápoj, navyše si ho s nikým nezaměníte. Balenie šiestich slamiek nechýba ani praktická čistiaca kefka.

HAY Sip

HAY Sip

Menej je viac. To v prípade pitného režimu v horúcich letných dňoch rozhodne neplatí. Vedľa pohárov preto príde vhod aj dizajnová karafa alebo džbán, vďaka ktorým budete mať nápoj neustále po ruke. Termosky z kolekcií EM77 alebo Emma od Stelton zase zabezpečí, aby zostal príjemne vychladený.

Letní designové drinky

  1. Hravý džbán Tub od značky Muuto.
  2. Ručne fúkaná sklenená karafa Ripple od Ferm Living.
  3. Ikonické konvice a termosky z kolekcie EM77 od Stelton.
  4. Dizajnová sklenená karafa Still od Ferm Living.
  5. Džbán na vodu Emma od Stelton.
  6. Elegantná karafa Collect od &Tradition.

 

Môže to byť ľadový čaj, ktorý si so sebou chcete vziať na cestu do práce, alebo dokonale vychladené víno, s ktorým zasadnete na terasu pri západe slnka. V každom prípade si tieto chvíle môžete ešte o niečo spríjemniť premyslenými kúsky z radov pohárov a karáf či praktických fliaš na vodu. Dodržiavanie pitného režimu s nimi bude razom dizajnovým zážitkom!

Jste z Česka? Přejděte na Letní inspirace: pitný režim stylově
Shopping from the EU? Switch to Summer inspiration: drinking in style

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť