Predstavujeme značku Skagerak

Predstavujeme značku Skagerak

15.05.
2023

Eliška Koukalová

Hoci počasie tohtoročnú vonkajšiu sezónu ešte nepredznamenáva, my radíme nenechať nič na náhodu. Pripravte sa na slnečné dni, napríklad s jedným z kúskov novinky v našom portfóliu – značky Skagerak. Na výrobu kvalitného nielen vonkajšieho nábytku z dreva sa špecializuje už od roku 1976.

Krása dreva zohráva hlavnú úlohu v produktoch spoločnosti Skagerak, ktoré vynikajú jednoduchým, ale sofistikovaným dizajnom z rúk popredných svetových štúdií. Korene značky Skagerak sú zakorenené v tradícii a základných hodnotách škandinávskeho dizajnu; názov značky odkazuje aj na oblasť spájajúcu Dánsko s jeho severnými susedmi, ktorá mala na vývoj regiónu zásadný vplyv.

skagerak_virkelyst

Či už si vyberáte dizajnové ležadlo, kvalitné vonkajšie sedenie, lavičku s vešiakom do predsiene alebo jedálenský stôl so stoličkami, popredné kvality a priority značky sú zrejmé vo všetkých kúskoch v portfóliu. Spoločným menovateľom takmer všetkých výrobkov je drevo, takže nie je prekvapením, že filozofia spoločnosti Skagerak je zahalená do kvality a udržateľnosti, od získavania správnych produktov až po udržateľnú výrobu výrobkov, ktoré vydržia čo najdlhšie. Myšlienka nábytku, ktorý slúži viac ako len jednej generácii, sa opäť spája s drevom ako materiálom, ktorý časom získava na kráse a charaktere. Pozrime sa na to, ktoré konkrétne kúsky vyžarujú charakter.

skagerak_cutterbrnch

Príjemné teplo slnečných lúčov si môžete vychutnávať napríklad z pohodlia ležadiel minimalisticky prepracovanej kolekcie Riviera. Rebrovanie z teakového dreva, ktoré charakterizuje celú kolekciu, umožňuje skladanie kusov do kompaktnejších tvarov, keď nie sú potrebné. Lehátko slúži aj ako lavička. Okrem toho sa dá variant Lounge upraviť na šírku a použiť ako ďalšie miesto na sedenie v prípade početných návštevníkov. Pre oba typy si môžete vybrať jeden z niekoľkých krásnych vankúšov na mieru. Vankúše hrajú v kolekcii Virkelyst hlavnú úlohu. Jednoduché krivky dreveného rámu v kombinácii s veľkorysým komfortom sedacích vankúšov si získajú všetkých milovníkov pohodlia obklopených zeleňou.

skagerak_riciera

Na opaľovanie v trochu vzpriamenejšej polohe ako Riviera je ideálna kolekcia Between Lines, ktorá ponúka ležadlo, vankúše a podnožku, ktorú možno použiť aj na odkladanie. Všetko v jednoduchom, pravidelnom dizajne z teakového dreva zdôrazňujúcom, ako naznačuje názov kolekcie, línie. Spomedzi vonkajších kolekcií nemožno nespomenúť nábytok Plank s podobnými vlastnosťami. Operadlá lavičiek a stoličiek sú navyše vybavené praktickou drevenou doskou, na ktorú možno pohodlne umiestniť obľúbený nápoj, sviečku alebo misku s olivami.

skagerak_plank

Ak plánujete doplniť krásne letné počasie prítomnosťou blízkych a priateľov, s ktorými sa stretnete pri stole pri skvelom jedle a pití, kolekcia Pelagus má všetko, čo potrebujete. Od stohovateľných stoličiek v niekoľkých dizajnoch, cez veľkorysé stoly až po tvarovo prispôsobené kreslo s ležadlom. Zariadenie vašej záhrady alebo terasy tak môže byť dizajnovo pekne zjednotené.

skagerak_pelags

Skagerak ponúka aj zaujímavé dizajnové kúsky do interiéru. Napríklad tie z kolekcie Cutter s viditeľným rebrovaním, ktoré v prípade nástenných vešiakov vytvára zaujímavý optický dojem, akoby vešiaky levitovali. Pod vešiak sa pekne hodí aj lavička v príslušnom dizajne, s ktorou tvorí kompletnú súpravu. Okrem toho si lavičku môžete vziať so sebou na balkón.

skagerak_cutter

Nesmieme zabudnúť ani na výraznú kolekciu Georg, ktorá je dizajnovo veľmi zaujímavá. Na prvý pohľad jednoduché drevené kúsky sú doplnené čalúnením pripevneným pásmi kože, čo spolu vytvára veľmi rozpoznateľný vzhľad tejto kolekcie. Kombinácia dreva, textilu a kože vyžaruje prívetivosť, a ako asi viete uhádnuť, inšpirácia japonským dizajnom je v týchto vlastnostiach nepopierateľná. Prechádza všetkými kúskami kolekcie: napríklad vešiakmi na stenu alebo zaujímavo riešeným párom vešiakov zavesených na koženom remienku. Nechýbajú ani elegantné konzolové stolíky alebo jedálenský stôl, ktoré dosahujú rovnaké dizajnové kvality.

skagerak_georg


Či už si vyberáte kúsky pre dokonalé pohodlie na záhrade, alebo chcete oživiť chodbu, z portfólia značky Skagerak si určite niečo vyberiete.

Jste z Česka? Přejděte na Představujeme značku Skagerak
Shopping from the EU? Switch to Introducing the Skagerak brand

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť