Kto sa bojí, nesmie do showroomu: Halloweenska inšpirácia

Kto sa bojí, nesmie do showroomu: Halloweenska inšpirácia

23.10.
2018

Anežka Přikrylová

Či už strašidelnú atmosféru Halloweenu milujete, alebo sa na neho pripravujete hlavne kvôli deťom, tomuto sviatku sa nedá uprieť, že je to skvelá príležitosť popustiť uzdu fantázii. Že vás viac ako kostlivci desí gýčovitá výzdoba? Pozrite sa, ako sme sa s tým popasovali v DesignVille.

Slávenie Halloweenu nemá v Škandinávii zďaleka tak dlhú tradíciu ako v anglosaských krajinách. Ak sa ale pozriete na program, ktorý v Štokholme, Kodani alebo Osle pripravujú na posledný októbrový deň, je jasné, že ani na severe desivý sviatok nezanedbávajú. Pokiaľ ide o halloweensku výzdobu, môžete si byť istí, že v dánskom zábavnom parku Tivoli do toho pôjdu po hlave. Dvadsať tisíc tekvíc na jednom mieste pravdepodobne inde neuvidíte.

_DSC9360_1400px

My sme sa však, skôr než megalomanskú výzdobou zábavných parkov, inšpirovali nadčasovým dizajnom, pre ktorý máme Škandináviu tak radi. Tajomnú atmosféru sme vytvorili správnou kombináciou nábytku a dekorácií, ktoré u nás nájdete cez celý rok, a jednorazové nákupy sa snažili obmedziť na minimum. S trochou fantázie vám obľúbené dizajnové kúsky môžu poslúžiť o Halloweenu rovnako dobre ako po celý rok.

Napadlo vám niekedy, že čierne vtáčiky od Vitry pripomínajú tie z Hitchcockovho hororu? O Halloweenu sa to nemusíte báť priznať. My sme s nimi vytvorili strašidelné zátišie na policiach String. Potom stačí pridať len pár halloweenskych sladkostí, tekvicu a svetielka a budú nadšené aj vaše deti.

IMG_9174_1400px

IMG_9201_1400px

Za čiernu jedáleň by sa nemusela hanbiť ani Adamsovic rodina. Okrúhly stôl z rady In Between spolu s ikonickou stoličkou Eames Chair v celočiernej variante sme doplnili riadom a svietnikmi Nappula od Iittala.

_DSC9263_1400px

Desivú atmosféru sme preniesli aj do obývacej izby. Pred filmovým maratónom odporúčame krvavú Sangriu na guráž. My ju servírovali v pohároch od Ferm Living. A hororová noc môže začať. Prajeme štýlový a desivý Halloween!

Jste z Česka? Přejděte na Kdo se bojí, nesmí do showroomu: Halloweenská inspirace

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť