Inšpirácia na vianočné darčeky

Inšpirácia na vianočné darčeky

12.11.
2017

Katka Horáková

Na prvý pohľad sa sedem týždňov môže zdať ako dlhá doba. Keď ale povieme, že presne za tak dlho sú Vianoce, možno vám trochu naskočí husia koža. Však to všetci dobre poznáme - darčeky, upratovanie, dekorácie, cukrovinky. V DesignVille si chceme predvianočný čas aj užiť a dúfame, že vy si ho užijete s naším vianočným špeciálom.

Pripravili sme pre vás nový vianočný rozcestník, ktorý vám uľahčí výber vianočných darčekov. Vedľa tipov na darčeky pre ženy sme pripravili aj nápady na darčeky pre mužov a inšpiráciu na darčeky pre deti. Nechýba ani výber pre krásny advent a inšpirácia na štýlové sviatočné stolovanie. Skrátka, nájdete tu široký výber darčekov, ktoré môžete filtrovať podľa ceny či značky.

Vianočný rozcestník DesignVille

Vianočné darčeky

Ak vás výber darčekov privádza do kŕčov už teraz, vyriešte to jednoducho a elegantne! Darčekové poukazy v rôznych hodnotách potešia tých, ktorí si radšej svoj dizajnový darček vyberú sami, napríklad až po Vianociach. Poukaz vám príde priamo na email (čo iste poteší i zábudlivých Ježíškov).

Začnite sa teda na Vianoce tešiť spolu s nami a každý týždeň očakávajte novú dávku štýlových nápadov a tipov na tie najkrajšie štastné a veselé!

P. S. Chcete, aby vám žiadna vianočná inšpirácia neutiekla? Sledujte náš Instagram!

Jste z Česka? Přejděte na Inspirace na vánoční dárky

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť