Vítame jar

Vítame jar

16.04.
2018

Kristina Lund

Teplé a slnečné počasie, kvitnúce stromy a vôňa jari vo vzduchu láka obliecť náš interiér do svetlých, pastelových odtieňov. Vybrali sme pre vás tie najkrajšie jarné produkty z DesignVille - na vás je len vybrať si pre seba ten pravý kúsok.

Ako v rozkvitnutom sade

Na jar sa po dlhom zimnom spánku prebúdza naša kreativita. Dajte tvorivej sile voľný priechod a vyzdobte svoj domov krehkými tónmi ružovej a marhuľovej, ktorá evokuje voňavé kvitnúce stromy. Vyberte si niektorý z našich doplnkov alebo sa rovno pustite do tapetovania spálne či detskej izby!

kolaz-pink

  1. Stolík DLM od HAY v púdrovo ružovom odtieni využijete ako konferenčný alebo odkladací stolík. DLM je navyše ľahučký a veľmi ľahko sa prenáša vďaka praktickej rukoväti.
  2. Závesná lampa Ambit od Muuto v odtieni Rose rozžiari každé jarné ráno a pridá štipku hravosti do vašej kuchyne alebo nad jedálenský stôl.
  3. Vliesová tapeta Grazia 2746 od švédskej značky BoråsTapeter s motívom kvetín je ako stvorená do dievčenskej izbičky. Pozrite sa pozorne, nájdete v jej motíve usmievavé tváre?
  4. Kôš Restore Rose Melange od Muuto s príjemným plsteným povrchom sa bude hodiť na časopisy, hračky alebo iné drobnosti. Kôš je naviac vyrobený z recyklovaných PET fliaš.
  5. Džbán na vodu Emma od značky Stelton v novom odtieni Terracotta vám spríjemní každé stolovanie.
  6. Misa Shades od Muuto z keramického ílu v odtieni rose na prvý pohľad zaujme svojím vzhľadom s rovnými plôškami. Do misky nasypte sušienky alebo ovocie a doprajte si štýlovú jarnú desiatu.
  7. Vešiaky The Dots od Muuto ozdobia každú stenu. Ružový odtieň dusty pink rozžiari vašu predsieň, navyše môžete vyberať zo štyroch veľkostí alebo ich navzájom kombinovať.
  8. Škrupinová stolička Beetle od Gubi vo farebnom prevedení sweet pink je ako stvorená pre preslnené jarné dni.
  9. Ikonická váza Aalto od Iittala v neobvyklom odtieni salmon pink vhrhá farebné odlesky do svojho okolia a s kyticou narcisov vás takmer prenesie na rozkvitnutú lúku.
  10. Pastelový drôtený kôš od Menu sa stane vaším praktickým a štýlovým pomocníkom, s ktorým už poriadok nebude žiadny problém.
  11. Mäkučká svetlo ružová deka Tint od Normann Copenhagen z brúsenej jahňacej vlny vás zahreje v chladnejších podvečeroch.
  12. Sada plechových dóz Terrazzo Rose od Ferm Living skryje všetky vaše drobnosti, navyše ich budete mať vždy po ruke.
  13. Ružová detská stolička Little Architect od Ferm Living sa bude vynímať v dievčenskej izbe a ocení ju každá malá princezná.
  14. So staroružovými hrníčkem Sarjaton Lett od Iittala sa budete tešiť na každé ráno.

Jarné tóny

Privítajte jar s pastelovo zelenou a modrou farbou, ktoré k jari neodmysliteľne patria a po dlhej zime prežiaria každú izbu.

kolaz-green

  1. Výrazná závesná lampa Gubi Semi 47 v tlmenom modro-šedom odtieni sa stane dominantou každej izby, najlepšie vynikne nad jedálenským stolom.
  2. Vešiak Curve Hook od Normann Copenhagen vo svetlučkom mint prevedení využijete na kabáty v predsieni alebo napríklad na utierky v kuchyni.
  3. Lampa Ambit od Muuto v zelenej farbe sa stane zaujímavým farebným detailom v interiéri. Môžete skombinovať niekoľko lámp Ambit pre dosiahnutie výraznejšieho efektu.
  4. Vliesová tapeta Spring Twig 5257 od Engblad & Co vykúzli kúsok švédskej jarnej prírody u vás doma.
  5. Vďaka praktickej stolnej lampe Buddy light green od Northern s držiakom na ceruzky budete mať všetky svoje písacie potreby pohromade.
  6. Tácku Kaleido od Hay vo veselom mint odtieni kombinujte s ďalšími farebnými táckami z tejto kolekcie. Využijete ju napríklad ako odkladacie miesto na kľúče v predsieni.
  7. Čo tak nahradiť jednu z kuchynských stoličiek zelenou kráskou Fiber Side Chair od Muuto?
  8. Vankúš Salon Cushion Beetle od Ferm Living s vyšívaným motívom chrobáka si zamilujete kvôli jeho nezabudnuteľnému dizajnu.
  9. Mlynčeky na soľ a korenie Bottle od Menu vo farbe moss green s viečkom z orechového dreva sa stanú nepostrádateľnými pomocníkmi pri varení.
  10. Veľký mentolový kôš Wire Basket od Ferm Living sa vám bude hodiť na bielizeň, vankúše i hračky. Pokiaľ k nemu dokúpite veko, poslúži ako konferenčný stolík.
  11. Vlnený zelenkavý koberec Oona od Normann Copenhagen nie je ani guľatý, ani hranatý. Zato je ale veľmi pohodlný a mäkučký.
  12. Drevená jedálenská stolička Nerd od Muuto v petrolejovej farbe zaujme neobvyklým napojením sedáka a operadla. Bude sa vynímať v interiéri zariadenom v tlmených farbách.

Jste z Česka? Přejděte na Vítání jara

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť