Výhodná ponuka: stohovateľné stoličky od Arne Jacobsena

Výhodná ponuka: stohovateľné stoličky od Arne Jacobsena

16.02.
2023

Eliška Koukalová, Dominika Švandová

Pred pár dňami by Arne Jacobsen oslávil 121. narodeniny. Zásadný hýbateľ dánskej moderny patriaci do skupiny „tunge drenge“ (označenie dizajnových velikánov dánskej moderny) je vďaka svojej tvorbe prítomný a ospevovaný aj dnes. Okrem architektúry môžeme jeho osobu pripomenúť slávnymi designovými počinami. Medzi najznámejšie patrí kreslo Egg, Swan a tiež kolekcia stoličiek Series 7, Ant a Grand Prix. Tri spomínané kolekcie stoličiek sú teraz vo zvýhodnenej ponuke.

Fritz Hansen Chairs

O stoličkách z pera slovutného Arne Jacobsena sme toho už napísali mnoho. Preto môžeme nechať hovoriť iných. Stoličku Grand Prix veľmi umne popísal napríklad Erik Zahle ako svetovú svojím dizajnom a dánskou spracovaním. Jacobsenovi sa podarilo dosiahnuť kvalít, pre ktoré je dánska moderna a škandinávska vetva designu celkovo tak vyhľadávaná. Predné dizajnové vlastnosti kĺbia so starostlivým a do detailu dotiahnutým spracovaním, aj keď sa jedná o industriálne vyrábané kúsky. Ako už sme písali v článku o SAS Royal Hoteli, niektoré z nich síce vznikli pre konkrétny projekt, po ich dizajne prahlo toľko milovníkov poprednej estetiky, že sa začali vyrábať nezávisle od pôvodného zámeru.

Fritz Hansen Chairs

Fritz Hansen Chairs

Vďaka tomu sa môžu predné exempláre moderny objaviť aj u vás doma. Ak túžite mať pri jedálenskom stole šesť stoličiek z kolekcií Grand Prix, Ant nebo Series 7, môžete využiť špeciálne ponuky a šiestu dostanete zadarmo. Zvýhodnená ponuka sa vzťahuje na všetky prevedenia sedadla i podnožia, zadarmo dostanete najlacnejší kúsok z vami vybraných.

Fritz Hansen Chairs

  1. Stolička Ant – prevedenie z lakovanej dubovej dyhy s podnožou z chrómovanej ocele
  2. Stolička Series 7 – prevedenie so zeleným sedákom, predným čalúnením v látke Sunniva 2 a čiernou podnožou
  3. Stolička Grand Prix – prevedenie orechová dyha s predným čalúnením 
  4. Stolička Ant – prevedenie modrá lakovaná dyha s čiernou podnožou
  5. Stolička Series 7 – prevedenie čierno lakovaná jaseňová dyha s podnožou z chrómovanej ocele

Pokiaľ vás ponuka trvajúca do 26. apríla 2023 zaujala, určite nás neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na vašu odpoveď, či už sa rozhodnete napísať na e-mailovú adresu shop@designville.cz, zavolať na číslo +420 730 899 214, alebo nás navštíviť v našom brnenskom showroome na Netroufalkách 5 v Bohuniciach.

Jste z Česka? Přejděte na Akce: židle od Arne Jacobsena

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť