Vyhrajte ikonu medzi stoličkami Eames od Vitra!

Vyhrajte ikonu medzi stoličkami Eames od Vitra!

11.06.
2024

Eliška Koukalová

Chcete vyhrať ikonickú stoličku? Do konca júna máte jedinečnú možnosť zaradiť sa do súťaže o stoličke Eames od Vitra. Stačí nakúpiť tovar od Vitra v minimálnej hodnote 5 tisíc.

Aktualizácia: Ďakujeme všetkým zúčastneným, výherca bol vyžrebovaný a kontaktovaný emailom.

Pokiaľ už nejaký čas premýšľate o nákupe produktov Vitra, jún je rozhodne ten správny čas. Každá objednávka obsahujúca produkty značky Vitra prevyšujúca 200€ vr. DPH bude totiž zaradená do súťaže o ikonickú Vitra Eames Plastic DSX alebo DSR v prevedení, aké si sami zvolíte.

Vitra_Soutez01

Nenechajte si ujsť jedinečnú šancu premeniť priazeň k precíznemu nadčasovému dizajnu vo výhru legendárneho kúsku. Výherca si môže vybrať akékoľvek prevedenie nečalúnené stoličky Eames Plastic RE v prevedení DSX alebo DSR.

Skúste svoje šťastie!

Akcia je platná od 11.6. do 30.6. a nevzťahuje sa na projekty. Výhercu vyžrebujeme náhodným výberom po ukončení súťaže a kontaktujeme ho podľa údajov uvedených v jeho objednávke. Akonáhle spoločne doladíme detaily, výhru zašleme prepravnou službou v rámci Česka alebo Slovenska podľa aktuálnej dodacej doby určenej výrobcom – značkou Vitra. Výhru odovzdáme po uplynutí 30dennej lehoty na vrátenie tovaru z objednávky, ktorou sa zákazník zaradil do súťaže. Zo súťaže sú vyradené stornované objednávky alebo objednávky, kde zákazníkov vrátil tovar, ktorý zákazníka kvalifikoval do súťaže.

Účasť v súťaži je dobrovoľná a účastník svojou účasťou v súťaži vyjadruje súhlas s jej pravidlami.

Výhry v súťaži nie sú nárokovateľné, ani súdne vymáhateľné. Výhry sú tiež nevymeniteľné a nie je možné namiesto výhry požadovať finančnú čiastku. Neprevzaté výhry prepadajú usporiadateľovi.

Účastník súťaže dáva svojou objednávkou súhlas so spracovaním svojich osobných údajov v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, na marketingové účely správcu a zadávateľa webu.

Jste z Česka? Přejděte na Vyhrajte ikonu mezi židlemi Eames Plastic od Vitra!

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť