Detská kolekcia nábytku Little Architect od Ferm Living

Detská kolekcia nábytku Little Architect od Ferm Living

23.03.
2018

Kristina Lund

Máme veľkú radosť, že vám môžeme predstaviť prvú kolekciu detského nábytku, ktorá sa zabývala u nás v DesignVille - Little Architect od Ferm Living pre všetky tvorivé a zvedavé deti.

Moderná kolekcia nábytku Little Architect je stvorená na mieru vašim ratolestiam. Nábytok svojou veľkosťou presne zodpovedá detským potrebám a vďaka svojim čistým líniám dopraje deťom dostatočný priestor k rozvoju ich vlastnej kreativity.

Little Architect

Little Architect Dark Green

Inšpirácia pre túto kolekciu vychádza z klasického detského nábytku z polovice 19. storočia, ktorý bol veľmi jednoduchý a funkčný.

V kolekcii Little Architect nájdete stoličku, stôl, písací stôl, lavicu, stolček a dva praktické organizéry. Celá kolekcia je vyrobená z farebne lakovanej jaseňovej dyhy a môžete vyberať z piatich tlmených odtieňov, ktoré sa dajú vzájomne dobre kombinovať. Výber farieb môžete nechať priamo na deťoch, ktoré sa iste radi zapoja!

Organizéry Little Architect

Organizéry Little Architect dopĺňajú celú kolekciu nábytku a deti ich využijú na pastelky, hračky a všetky svoje drobnosti. Organizéry sú navrhnuté tak, aby sa dali jednoducho zavesiť na operadlo stoličky alebo za hranu stola.

Little Architect stolčeky

Do detskej izbičky môžete umiestniť jeden zo stolov a zvoliť k nemu stoličku alebo pohodlnú lavicu. Stolček deti využijú pri čistení zubov alebo aby pohodlne dosiahli na knihu na poličke. Vytvorte svojim potomkom tú najkrajšiu izbičku, na ktorú budú celý život spomínať!

Little Architect

Detskú kolekciu nábytku Little Architect od Ferm Living si môžete pozrieť v našom eshope DesignVille.

Jste z Česka? Přejděte na Dětská kolekce nábytku Little Architect od Ferm Living

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť