Novinky pre rastliny: dizajnové vázy a kvetináče

Novinky pre rastliny: dizajnové vázy a kvetináče

19.04.
2023

Dominika Švandová

Medzi novinkami na našom e-shope sa to hemží najrôznejšími doplnkami, vďaka ktorým sa váš domov môže zazelenať rovnako ako okolitá príroda. Nechajte sa inšpirovať a zaborte ruky do hliny! Toto sú kvetináče, kanvičky a vázy z najnovších kolekcií škandinávskych značiek.

Medzi jarnými novinkami nájdete úplne nové kolekcie, ako sú do posledného detailu premyslené kvetináče Hydrous alebo vázy Hana inšpirované japonským umením aranžovania kvetov. Uniknúť by vám nemali ale ani nové prevedenia už existujúcich kúskov. Napríklad obľúbený Plant Box v odtieni žltej, ktorá sa naprieč novinkami objavuje hneď niekoľkokrát.

 

Nové vázy a květináče

  1. Plant Box od Ferm Living v novom odtieni straw
  2. Kovová kanvica Hydrous od Menu s drevenou rukoväťou
  3. Kameninová váza Paste od Ferm Living
  4. Váza Hana od Menu s odnímateľnou perforovanou doskou pre rôzne aranžmány
  5. Minimalistický kvetináč Botanical od HAY s ladiacou podmiskou
  6. Kvetináč Hourglass od Ferm Living novo tiež v odtieni cashmere
  7. Kvetináč Uneru od Ferm Living doplnený podmiskou
  8. Kvetináč Daiza od značky Menu na kovovom podstavci

 

Kvetináče Hydrous

Navrhnuté tak, aby bremeno vhodného zalievania prevzali za vás, kúsky z kolekcie Hydrous od Menu sa postarajú o to, aby boli vaše rastliny vždy spokojné. Kameninové kvetináče sú vybavené knôtom, ktorý umožňuje kvietkom čerpať vodu priamo ku koreňom, a to v optimálnom množstve. Vašou úlohou bude iba z času na čas doplniť vodu v podmiske dizajnovou kanvičkou, ktorá rad kvetináčov niekoľkých veľkostí dopĺňa.
 

Květináče Hydrous od Menu

Květináče Hydrous od Menu

 

Kvetináče Daiza

Ručne modelované kvetináče usadené na vyvýšenom podstavci Daiza prináša značka Menu hneď v niekoľkých veľkostiach, ktoré najlepšie vyniknú v zoskupení viacerých kusov. Skvele sa tak hodí na vytvorenie zelenej oázy vo vnútri interiéru alebo v zákutí terasy. Ich dizajn upúta aj kontrastom lesklej krémovej glazúry a čierneho kovu.

Květináče Daiza od Menu

Květináče Daiza od Menu

 

Vázy Paste

S atypickým poňatím váz prichádza značka Ferm Living. Bežný valcovitý tvar spojila s dvoma identickými keramickými plátmi na vytvorenie zaujímavého 2D efektu a doplnila ich ručne maľovaným obrysom. Vázy Paste si tak vystačia aj bez kvetov, pôsobia totiž ako tri hravé umelecké sošky.
 

Vázy Paste od Ferm-Living

 

Botanické kvetináče

Naopak striedmy dizajn nájdete v kolekcii Botanical. Dánska značka HAY vytvorila tieto kvetináče tak, aby boli najlepšou verziou klasického obalu na kvety. Jednoduchý tvar dopĺňa nízka podmiska ladená do zodpovedajúceho odtieňa lesklej glazúry. Vďaka mnohým veľkostiam i farbám kvetináčov medzi nimi určite nájdete ten pravý.
 

Květináče Botanical od HAY

 

Vázy Hana

Na prvý pohľad veľmi jednoduchý geometrický tvar váz Hana od dánskej značky Menu ožíva, akonáhle pridáte kvety. Vďaka ukrytej dierovanej doštičke, ktorá drží každú stonku na danom mieste, môže totiž každý z kvetov vyniknúť. Časť zvanú kenzan môžete navyše kedykoľvek odrobiť, a vrátiť sa tak k bežnému aranžovaniu.
 

Vázy Hana od Menu

Vázy Hana od Menu

 

Možnosti, ako svoj domov oživiť kvetmi a zeleňou, týmto výpočtom zďaleka nekončia. Pozrite sa aj na ďalšie novinky z radov kvetináčov alebo preskúmajte tie medzi dizajnovými vázami.
 

Jste z Česka? Přejděte na Designové vázy a květináče
Shopping from the EU? Switch to Design novelties: vases and planters

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť