Novinky od HAY pre jar 2022

Novinky od HAY pre jar 2022

16.02.
2022

Dominika Švandová

Na to naozajstnú jar si síce ešte chvíľu počkáme, popredné škandinávske značky ale už teraz prichádzajú s novinkami pre nadchádzajúcu sezónu. Tie od HAY vás prinútia na chvíľu sa zastaviť a aspoň v myšlienkach sa preniesť na terasu plnú slnečných lúčov a dizajnového nábytku. Alebo naplánovať drobnou obmenou interiéru pomocou praktických políc a odkladacích stolíkov.

Nábytok Balcony

Stretnete sa s ním napríklad pred Dánskou národnou galériou, rovnako ako na mnohých záhradách milovníkov designu. Nábytok Palissade navrhnutý bratmi Bouroullec má v radoch vonkajšieho nábytku nezastupiteľné miesto. Čerstvá novinka z pera francúzskeho dua preto nutne vzbudzuje veľké očakávania. A my sme si istí, že ich dokáže naplniť.

Bouroullec

HAY Balcony

 

Reč je o úplne novej kolekcii záhradného nábytku Balcony. Podobne ako Palissade, aj nový nábytok, vyrobený z práškovo lakovanej ocele, sa môže pochváliť význačnou odolnosťou. Na vašej záhrade, terase či balkóne tak prečká akékoľvek počasie.

Perforovaný povrch v tomto ohľade skvele poslúži na rýchle schnutie po daždi, zároveň vytvára jednotnú vizuálnu linku naprieč celou kolekciou, v ktorej nájdete ako jedálenský stôl so stoličkami, tak aj lavice či kreslá pre vytvorenie najrôznejších zostáv pohodlného posedenia.

 

HAY Balcony

 

HAY Balcony

HAY Balcony


Police Korpus

Aj keď hľadal inšpiráciu v industriálnych postupoch, pomocou oblých tvarov vtlačil nórsky dizajnér Andreas Bergsaker svojmu návrhu jemnosť. Pre HAY vytvoril kolekciu políc z ľahkého, ale pevného hliníka odetého do niekoľkých rôznych farieb.

Subtílna doska políc Korpus spočíva na stĺpcovitej základni, celému dizajnu navyše dodávajú na multifunkčnosti háčiky umiestnené naspodku, šikovne skryté, kým sa ich nerozhodnete použiť. Jednoduchý dizajn tak v sebe ukrýva viac, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať a ponúka celý rad možných využití – od police s čisto dekoratívnou funkciou cez úložné riešenie v kúpeľni až po nápaditý nočný stolík.

HAY Korpus

HAY Korpus

 

Stolíky Slit Wood

Aj v novom prevedení ako by bola ich podnož papierovou skladačkou ukrývajúcou sa pod jednoduchou doskou. Stolíky Slit vyrobené z kovu si našli už mnoho priaznivcov. A inak tomu určite nebude ani v prípade tých vyrobených z dreva.

Prírodný materiál dodáva stolíkom odlišný charakter, zatiaľ čo tvar zostáva rovnaký. Stolíky Slit tak môžete naprieč interiérom najrôznejšie kombinovať – ​​na výber pritom budete mať drevo aj kov, niekoľko veľkostí aj mnoho farebných variantov, od prírodného duba po neprehliadnuteľnú modrú.

Slit HAY

Slit HAY

Slit HAY

Povzbudili vás novinky dánskej značky k drobnej premene vo vašom interiéri? Alebo ste v očakávaní prvých jarných dní zamerali svoju pozornosť skôr na exteriér? Prezrite si všetky ich prevedenia v našej sekcii nového designu od HAY.

Jste z Česka? Přejděte na Novinky od HAY
Shopping from the EU? Switch to News by HAY

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť