Dizajnové doplnky pre psov? Objavte HAY Dogs

Dizajnové doplnky pre psov? Objavte HAY Dogs

15.02.
2024

Eliška Koukalová

Dizajnové vodítka, obojky, pelechy pre psy alebo dokonca hračky? Mette Hay vypočula želanie všetkých psíčkarov s láskou k dizajnu a spolu s butikom Holly Golightly prišla s kolekciou HAY Dogs. Tá má za cieľ doplniť každodenné prechádzky funkčnými a krásnymi predmetmi.

HAY Dogs aneb jaký pán, taký pes

Nakoniec úplne nečakaná a skvelá správa pre všetkých nadšených psíčkarov zároveň. Značka HAY predstavila kolekciu štýlových a funkčných doplnkov pre psy.

Zakladateľka Mette Hay túto kolaboráciu s majiteľkou módneho butiku Holly Golightly vymyslela príhodne pri spoločnom venčení blízko Kodane. Obe dobre vedia, aké ťažké je dopriať psom to najlepšie a zároveň nezľavovať z estetických požiadavkov. A my sme preto radi, že pred vami už túto novinku nemusíme tajiť.

HAY_novinky_05

Nedostatočná ponuka viedla obe dámy k nápadu prísť s vlastnou kolekciou HAY Dogs: kde môžete vyberať z vodítok, obojkov a misiek. A nechýbajú ani štýlové pelechy v troch rôznych veľkostiach. Zatiaľ čo psíkov poteší pohodlie, ich pánov zase vkusný a jednoduchý dizajn, ktorý pekne doplní interiér.

K tvorbe všetkých predmetov tvorkyne pristúpili s citom pre dizajn, znalosťou úskalia existujúcej ponuky a láskou k svojim psíkom. "Doplnky pre domácich miláčikov sú často veľmi neutrálne a ladené do zemitých tónov, mne sa ale páčila myšlienka viditeľného farebného dotyku, na miesto niečoho čisto utilitárneho," popísala Mette.

HAY_novinky_06

„Bolo dôležité, aby farby vyhovovali všetkým typom psov – psom aj sukám, rôznym plemenám, rôznym veľkostiam – aby sa hodili ku každému charakteru psa,“ doplnila Barbara Maj Husted Werner, ktorá založila butik Holly Golightly.

HAY_novinky_04

Pokiaľ váš štvornohý miláčik už prešľapuje a nemôže sa dočkať dizajnových doplnkov, skrátime vám cestu a odkážeme rovno do doplnkov pro psy, kde nájdete všetko pohromade.

Jste z Česka? Přejděte na Designové doplňky pro psy? Objevte HAY Dogs
Shopping from the EU? Switch to Design accessories for dogs? Discover HAY Dogs

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť