Jedáleň podľa značky Bolia

Jedáleň podľa značky Bolia

01.10.
2019

Dominika Švandová

Jedáleň nie je len miestom, kde si môžete v pohodlí vychutnať dobré jedlo, ale aj miestom pre stretávanie s rodinou a priateľmi. Buďte preto pri voľbe jedálenského stola, ktorý je ústredným bodom každej jedálne, naozaj vyberaví. Stavte na kvalitu a nadčasový dizajn - charakteristiky, ktorými sa môžu pochváliť jedálenské stoly značky Bolia.

Značku Bolia sme vám predstavili predovšetkým ako jednotku v pohovkách, pravdou však je, že táto dánska značka ponúka celý rad špičkového dizajnu naprieč nábytkom, svietidlami a doplnkami. V sortimente značky nájdete často kúsky vyznačujúce sa nápadnou jednoduchosťou aj tie, ktoré naopak zaujmú nezvyklým prevedením. A presne tak je tomu aj u jedálenských stolov Bolia, ktoré sa môžu stať základom pre vašu štýlovú jedáleň v severskom štýle.

Kreativní: Peyote

Hľadáte nápaditý stôl, ktorý bude v jedálni vynikať? Stôl Peyote zaujme neobvyklou podnožou inšpirovanou prírodou, konkrétne premenlivosťou a tvarmi listov. Stôl, ktorý navrhlo pre značku Bolia talianske štúdio E-ggs, sa tak vďaka svojmu organickému dizajnu s kvapkou elegancie stáva neprehliadnuteľným kusom nábytku, ku ktorému stačí vybrať jednoduché jedálenské stoličky a nadčasovú sadu riadu - napríklad jedálenský set New Norm Dinnerware od Menu.

Peyote

Peyote

 

Rozkladacie: Yacht

Jedálenský stôl Yacht bude vynikajúcou voľbou pre všetkých, ktorí sa radi stretávajú s rodinou a priateľmi pri dobrom jedle. Obavy z nedostatku miesta s ním totiž môžete hodiť za hlavu! K stolu môžete dokúpiť až štyri predlžovacie dosky, pomocou ktorých stôl predĺžite z pôvodných 210 až na 410 cm, a tak k nemu pohodlne usadíte desať ľudí. Yacht navrhlo dizajnérske štúdio Glismand & Rüdiger v jednoduchom škandinávskom štýle. Jeho charakteristický vzhľad vytvárajú zaoblené hrany a jednoduchá podnož z dubového dreva v podobe valcovitých či kužeľovitých nôh.

Yacht Bolia

Yacht Bolia

 

Minimalistický: Graceful 

Pri navrhovaní stola Graceful sa dizajnér Michael H. Nielsen riadil myšlienkou „menej je viac.“ Detaily stola sú preto obmedzené na minimum a nechávajú vyniknúť pôsobivému spracovaniu a kvalite materiálu, ktorým je dubové drevo. Vďaka jednoduchosti jedálenského stola sa nemusíte obávať zvoliť výraznejšie svietidlá, ako sú závesné svietidlá Balloon, alebo interiér doplniť jedinečnou komodou s pletenými lankami Cord.

Graceful

Graceful

Bolia Graceful

 

S lavičkami: DT

DT je kolekcia stolov a lavíc v niekoľkých veľkostných i farebných prevedeniach. Stoly DT ponúka nielen dizajnovo zaujímavý prvok v podobe jednoduchej, napriek tomu nápaditej podnože, ale predovšetkým kvalitu a funkčnosť. Dosku vyrobenú z masívneho dreva možno rozšíriť, a získať tak oveľa viac priestoru. Zakúpením špeciálnych predlžovacích dielov rozšírite menšie stoly DT18 zo 180 cm na 330 cm a väčšie stoly DT20 z pôvodných 220 cm na 420 cm. Vďaka laviciam ladeným v rovnakom dizajne docielite veľmi ľahko príjemne uceleného priestoru.

DT

DT

Podľahli ste čistému severskému štýlu našej novej značky? Pozrite si ďalšie dizajnové kúsky Bolia.

Jste z Česka? Přejděte na Jídelna podle značky Bolia

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť