Novinky od &Tradition

Novinky od &Tradition

09.01.
2019

Kateřina Šmaková

Sortiment DesignVille sme obohatili o neodolateľné kresielko z ovčej vlny, industriálne svietidlá Fornell, nové farebné variácie stoličiek Pavilion a ďalšie nové kúsky dánskej značky &Tradition. Poďte sa s nami na nové dizajnové prírastky pozrieť!

Neodolateľná Little Petra

Nepochybne najzaujímavejšiou novinkou v našom portfóliu je kresielko Little Petra od dánskeho architekta Viggo Boesena. Kresielko s poťahom z ovčej vlny bolo svetu prvýkrát predstavené pred 80 rokmi a už vtedy oslavovalo veľký úspech nielen v európskych, ale aj svetových metropolách. Kreslo, ktoré Boesen pomenoval podľa svojej svokry, svojím tvarom aj nízko posadenou konštrukciou odráža podstatu vtedajších salónikov.

Little Petra

Little Petra

30 kúskov, ktorých bolo v roku 1938 vyrobeno, sa ihneď vypredalo. O 80 rokov neskôr sa preto dánska značka & Tradition rozhodla kresielko uviesť znovu. Tento unikátny dizajnový kúsok tak môžete teraz vlastniť aj vy.

Little Petra

Posedenie so všetkým

Portfólio sedacích súprav DesignVille obohatila séria pohoviek, kresiel a podnožek Fly. Vďaka voľne umiestneným vankúšom si môžete posedenie v kresielku či na pohovke Fly naaranžovať podľa svojich potrieb. Bez problémov si ho prispôsobíte k návšteve priateľov i leňošenie pekne po svojom.

Pohovka Fly

Návrh kolekcie pochádza z dielne štúdia Space Copenhagen dizajnérov Signeho Bindslev Henriksen a Petera Bundgaard Rützoua. Tí sa pri svojich návrhoch často inšpirujú atmosférou svetových metropol a detailami každodenného mestského života.

Pohovka Fly

Ďalšiu novinku predstavuje kolekcia pohoviek, kresiel a podnožiek Cloud od talianskeho dizajnéra Luca Nichetta. Kolekcia, ktorá zaujme kontrastom medzi ostrou vonkajšou konštrukciou a mäkkým polstrovaním, dokonale napĺňa Nichettův zámer. A to spojiť prvky dánskej a talianskej dizajnovej tradície v jedinom kuse nábytku.

Pohovka Cloud

FlowerPot a Pavilion v novom

Novými prírastkami sa môže pochváliť kolekcia lámp FlowerPot aj kolekcia stoličiek, kresiel a barových stoličiek Pavilion. U stoličiek a kresielok sú teraz k dostaniu varianty v prevedení z orechového, dubového aj čierno lakovaného dubového dreva. Čo sa týka lámp Flowerpot, ktoré boli inšpirované érou hippies a ďalšími udalosťami roku 1968, tie novo zoženiete v tlmených odtieňoch zelenej, červenej alebo napríklad horčicovo žltej.

Lampy FlowerPot

Židle Pavilion a Svítidla FlowerPot

Z dánskeho sveta svietidiel

Rozhodne stoja za povšimnutie tiež minimalistické lampy Fornell. Za dizajnom svietidiel stojí Andreas Bozarth Fornell, ktorý navrhol napríklad aj interiéry hlavných svetových butikov švédskej módnej značky Acne.

Lampy Fornell

Jste z Česka? Přejděte na Novinky od &Tradition

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť