Novinky Ferm Living v znamení rafinovanosti a organických tvarov

Novinky Ferm Living v znamení rafinovanosti a organických tvarov

12.10.
2021

Eliška Koukalová, Dominika Švandová

Predovšetkým priaznivci neotrelých kúskov nájdu svojich obľúbencov medzi novinkami od značky Ferm Living. Nechajte sa uniesť dizajnom, ktorý vám pripomenie jedinečné tvary prírody alebo upúta nápaditým poňatím priestoru.

Stoly s nápadom

Traja ako jeden. Sofistikovaná súprava konferenčných stolíkov Cluster od značky Ferm Living poteší svojou priestorovo úspornou a štýlovou jedinečnosťou. Trojica kovových stolov, každý s osobitým dizajnom, pôsobí napriek použitému materiálu ľahko a decentne. Rozdielny, ale jednotný vzhľad každého kusu v súprave priamo nabáda k rôznym konfiguráciám, či už sú kaskádovito usporiadané v jednej línii, alebo rozmiestnené ako solitéry po miestnosti.

Ferm Living Cluster

ferm LIVING Cluster

 

Očarujúce vlny v podobe ustricových lámp

Jemné línie organických kriviek akoby sa vlnili do priestoru. Svietidlá Oyster svojím fascinujúcim tvarom okamžite upútajú pozornosť. Tvarovaný kov kopírujúci lastúru ustríc sa okrem až takmer skulpturálního dojmu postará aj o mäkké rozptýlenie svetla po miestnosti. Zaujímavú hru svetla a tieňa poskytuje aj stolová lampa Oyster ktorá na prvý pohľad vyzerá ako umelecké dielo.

Ferm Living Oyster

 

Pre najmenších

Snáď každé srdce musí zjihnout pri pohľade na medvedíka Roy Merino Teddy. Vyrobený z najjemnejšej merino vlny vo slušivé pletené veste doplní detskú izbu o rozkošnú dekoráciu aj plyšového kamaráta v jednom. Až hra skončí, nájde útočisko napríklad v jednom z úložných košov spletených do tvaru jablka a hrušky, kde okrem plyšákov ľahko uskladníte tiež iné hračky či deky. Umiestniť ho môžete napríklad vedľa zostavy detského nábytku Little Architects, teraz tiež v sýtej červenej farbe Poppy Red.

Ferm Living Little Architect

ferm LIVING Apple

Ferm Living Roy Merino Teddy

 

Niečo navyše

Strohé geometrické línie a symetriu nehľadajte ani medzi novinkami, ktoré vám pomôžu dotvoriť celkovú atmosféru domova. Rozvlnenej krivky misy Oyster ozdobia váš stôl, vázy Verso zvýraznia krásu kvetov a deky Vista vás nalákajú k zachumlaniu sa s dobrou knihou. Hoci sa líšia tvarom a materiálmi (ako sú keramika, mosadz alebo 100% bavlna), dodržiavajú charakteristický štýl dánskej značky, tak a spolu tvoria dokonalú súpravu.

ferm LIVING Vista Blanket

Ferm Living dekorace

ferm LIVING Oyster Bowl

 

Oživenie miestnosti docielite ľahko aj pomocou zrkadlových plôch. Tie môžu opticky zväčšiť a presvetliť priestor, v podaní zrkadiel Pond navyše upútať tvarom napodobňujúcim nespútanosť vody. V kolekcii zahŕňajúce niekoľko veľkostí, vrátane stolného zrkadlá, si novo vyberiete aj z dvoch prevedení kovového rámu: brass alebo dark chrome.

Ferm Living Pond

Rad jedinečných kúskov zmieneným výpočtom zďaleka nekončí. Prezrite si všetky novinky Ferm Living a urobte radosť sebe, svojim blízkym alebo tým najmenším.

Jste z Česka? Přejděte na Novinky Ferm Living
Shopping from the EU? Switch to Ferm Living News

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť