Novinky od Menu

Novinky od Menu

29.01.
2019

Anežka Přikrylová

U značky Menu sa roztrhlo vrece s novinkami. Neváhali sme a zaradili ich do ponuky DesignVille, aby ste si ich mohli užiť aj vy. Pozrite sa na tie najzaujímavejšie z nich.

Svietidlá inšpirované históriou

Najzaujímavejšie a najpočetnejšie novinky na vás čakajú medzi svietidlami. Lampa Bank Pendant inšpirovaná smerom Art Deco nás zaujala už na kolínskom veľtrhu IMM. Rovnako ako mnoho iných dizajnových kúskov od škandinávskych značiek, aj Bank Pendant prevzala základný tvar svojho historického predchodcu, lampy z 20. rokov. Avšak dizajnéri Norm Architects dizajn modernizovali a ubrali mu na zdobenosti.

MENU_Harbour-Dining-Side-Chair_Snaregade-Table_Bank-Pendant-(5)

Oblým tvarom značka Menu zostala verná u rozložiteľnej stolovej lampy Socket Ocassional alebo u lampičky Stone.

Menu Stone Lamp

Dizajn a moderné technológie v jednom

Menu predstavilo aj zaujímavé technologické novinky. Svietidlá Circular a Task Pendant, ktoré je možné ovládať pomocou mobilnej aplikácie, sme predstavili v predchádzajúcom článku. Tieto technologické hračky v dizajnovom obale umožňujú meniť farebnú teplotu a intenzitu osvetlenia a prispôsobiť ho tak meniacim sa podmienkam počas dňa.

MENU_Oregaard_Circle_Lamp

Harbour Chair v novom

Čerstvou novinkou je séria stoličiek Harbour Side Chair, ktoré dopĺňajú kolekciu Harbour Chair o varianty bez podrúčok. Škrupinové, kožené a čalúnené stoličky aj vo variante bez opierok rúk poskytujú dokonalú podporu pri sedení, či už ju využijete v kancelárii alebo pri jedálenskom stole.

MENU_Harbour-Dining-Side-Chair_Snaregade-Table

Nadčasová kolekcia Afteroom

Novo sme rozšírili aj ponuku minimalistickej kolekcie Afteroom. Klasické stoličky Afteroom Dining Chair a barové stoličky doplnili nové stolíky Café, Counter a Bar Table, ktoré štýlovo aj svojou výškou skvele dopĺňajú ponuku stoličiek. A čo viac, vďaka ich nadčasovému dizajnu si môžete byť istí, že sa len tak neokúkajú.

MENU_Afteroom-Bar-Chair_Afteroom-Bar-Table_Darkly-Mirror_Échasse-Hurricane

Obľúbené doplnky

A nakoniec náš sortiment obohatili aj nové vázy a svietniky. Obľúbené vázy Troll, inšpirované mýtickou postavou vodného trola, ktorý žije v hlbinách severských jazierok, sú novo k dostaniu v tmavo modrej farbe. O štýlový svietnik Hurricane sa rozrástla kolekcia Échasse a bez povšimnutia nezostala ani kolekcia POV. Tú rozšírili oválne nástenné svietniky pripomínajúce ľudské oko.

MENU_POV-Oval-2

MENU_Échasse-Hurricane_Plinth

Nenašli ste medzi novinkami Menu svojho favorita? Naša sekcia noviniek toho môže ponúknuť oveľa viac. A ak si nechcete nechať ujsť tú najčerstvejšiu inšpiráciu zo sveta dizajnu, pripojte sa k nášmu newsletteru. P.S .: Na konci každého z nich vás čaká malá odmena!

Jste z Česka? Přejděte na Novinky od Menu

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť