Novinky od Muuto na DesignVille

Novinky od Muuto na DesignVille

19.09.
2016

Lucie Čačalová

Sortiment dánskej značky Muuto je nepreberný a preto nás teší, že sme aj do ponuky DesignVille zaradili niekoľko noviniek, ktoré vám teraz radi predstavíme. Snáď sa vám budú páčiť rovnako ako nám...

The Dots - kovová varianta

Kov je nadčasový, štýlový a aj malý detail dokáže interiér pozdvihnúť na vyšší level. A taká je aj nová séria The Dots Metal v prevedení hliník, mosadz a oceľ s čiernym lakom, ktorá plynule nadväzuje na tak obľúbené drevené The Dots.

Kovové vešiačiky sú oproti tým dreveným menšie, avšak v spoločnej kombinácii vytvárajú zaujímavé kontrasty. Medzi sebou môžete kombinovať aj jednotlivé kovové prevedenia - skvele vyzerajú skupiny všetkých veľkostí na tmavej stene, kde krásne vynikne ich lesklý povrch evokujúci dojem luxusu.

Nadýchaná sedacia súprava Oslo

Kolekcia sedacieho nábytku Oslo, ktorú navrhlo dizajnérske duo Anderssen & Voll, je doslova nebeská. Teda aspoň jej "nadýchaný" vzhľad v nás evokuje božské posedenie na 2- alebo 3-miestnej sofe, kresle, poufe či lavici.

Každý kus nábytku sa dodáva v niekoľkých farebných prevedeniach z textíliou Kvadrat, z ktorých napríklad ružová, žltá či tangerine dokonale prežiari interiér.

Minimalistické police Compile

Riešení úložných priestorov nie je nikdy dosť. Rovnako uvažovala aj mladá dizajnérka Cecilie Manz, ktorá pre Muuto navrhla policový systém Compile v pevnej oceľovej konštrukcii s matným lakom odolným proti škrabancom aj odtlačkom prstov. Osem tvarových variant v troch farbách má spoločný znak - zahnutú zadnú hranu police, ktorá zaistí, že nikde nič nevypadne.

Police si dokážeme predstaviť v domácnosti, napríklad v šatni či špajzi, alebo tiež v kancelárii i komerčných priestoroch. Police svojím spôsobom otvárajú priestor kreativite, pretože do nich veci môžete skladať ako jednotlivo, tak sa aj vyhrať s rôznymi krabicami a organizérmi. O dekoráciách nehovoriac!

Elegantné posedenie na pohovke Outline

Pri pohľade na pohovky Outline sa nám evokuje jediné - elegancia, kvalita, nadčasovosť. Pohovky, ktorých vankúše sú plnené perím a granulkami za studena lisovanej peny, sú maximálne pohodlné. Vďaka prevedeniu v niekoľkých farbách textílie aj kože a minimalistickému vzhľadu sa výborne hodia ako do obývacej izby, tak aj napríklad do luxusnej pracovne, o ktorej sme písali v našej kancelárskej inšpirácii.

Novinky v kolekcii Corky

Karafa Corky je vďaka naddimenzovanému korkovému viečku nezabudnuteľná. Muuto rozšírilo existujúce číre prevedenie karafy a nízkych pohárov o dymovo zafarbené sklo a pridalo tiež vysoké poháre.

Nové varianty stoličiek Fiber a Visu

Stoličky Fiber a lounge kresla Visu sú stálicami v sortimente Muuto, ku ktorým sme doplnili nové farebné a materiálové varianty. U stoličiek Fiber to je nadčasová kombinácia čierneho sedáku s čiernymi nohami u rôznych variant.

Naopak u lounge kresla Visu sme pridali farby - tlmenú zelenú "dusty green" a čalúnené varianty v krásnej tmavomodrej Kvadrat Steelcut 775 a modrosivej Umami 3743.

Ako sa vám novinky z dielne Muuto páčia? Dajte nám vedieť v komentároch a sledujte nás aj na facebooku a instagrame, kde zdieľame najkrajšie interiérové inšpirácie, v ktorých muuto rozhodne nesmie chýbať.

UložitUložitUložitUložit

Jste z Česka? Přejděte na Novinky od Muuto na DesignVille

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť