Novinky z Milána: Muuto

Novinky z Milána: Muuto

18.04.
2019

Anežka Přikrylová

V Miláne sa pred niekoľkými dňami odohrala dizajnová udalosť roka - veľtrh Salone del Mobile. Úplné novinky tam predstavila aj naša obľúbená značka Muuto. Pozrite sa, ktoré z nich už zoženiete na DesignVille.

Nábytok Linear z dubového dreva

Kolekcia nábytku Linear sa rozrástla o drevenú variantu. Kým oceľové minimalistické lavice a stoly sú vhodné predovšetkým na záhrady alebo terasy, nové kúsky z dubového dreva oceníte v interiéroch. Výhody jej predchodcu, ako ľahká údržba alebo prepracované detaily, však zostávajú.

linear wood

Nové stoličky Oslo

Ak ste si obľúbili dizajn pohoviek a kresielok Oslo, máme pre vás dobrú správu. V kolekcii novo nájdete tiež polstrované stoličky, ktoré dokonale doplnia potrebný kuchynský kút alebo konferenčnú miestnosť.

oslo side chair

Otočné lampy Ambit

Pred nedávnou dobou muuta uviedlo zatiaľ najmenší model svojich obľúbených závesných lámp Ambit s priemerom 16,5 cm. Vzhľadom k obľúbenosti a nadčasovosti lámp však nie je divu, že stavili na ďalšiu novinku. A tak si už teraz môžete objednať aj nástennú lampu Ambit. Tá má nielen otočné rameno, ale tiež samotné tienidlo si môžete natočiť podľa vašich potrieb. Vďaka tomu lampu oceníte v spálni alebo obývacej izbe, zvlášť nadšení čitatelia alebo domáci majstri.

Ambit-wall-lamp

Stolíky, ktoré sú vždy pri ruke

Otočné lampy ale rozhodne nie sú poslednou praktickou novinkou, ktorú značka Muuto v Miláne predstavila. Prenosný stolík Relate šikovne pasuje k pohovkám alebo kresielkam, a tak uľaví všetkým, ktorí si potrebujú niekam odložiť notebook, aby rýchlo vybavili maily, alebo keď už nezostáva miesto na občerstvenie pre návštevu. Stolík Relate sa ľahko prenáša a vďaka svojmu minimalistickému dizajnu zbytočne nezasahuje do priestoru. Fantázii sa medze nekladú, a tak je len na vás, ako hlavné výhody stolíku Relate využijete.

Relate stolek

Už máte svojho favorita? Sledujte naše novinky, aby vám neunikli ani ďalšie produkty, ktoré sme v Miláne objavili.

Jste z Česka? Přejděte na Novinky z Milána: Muuto

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť