Inšpirácie z DesignVille showroomu: pracovný kútik

Inšpirácie z DesignVille showroomu: pracovný kútik

11.09.
2019

Dominika Švandová

Máte po lete pocit, že vaša pracovňa potrebuje nutný update? Potom pre vás máme ďalší z inšpiratívnych článkov venujúcich sa priestorom určeným na prácu. Tentoraz vám ukážeme, ako sme pracovný kútik zariadili priamo v našom showroome.

Základom pracovného kútika je nábytok značky HAY, ktorý sa vyznačuje jednoduchosťou, praktickosťou a cenovou dostupnosťou. Stôl z radu Copenhague má minimalistický dizajn, napriek tomu mu nechýba jedinečný prvok, ktorým sú rozširujúce sa drevené nohy. Stoličku sme vybrali z ikonickej rady About a Chair v ktorej pestrej ponuke nájdete stoličky a barové stoličky do kuchyne, verejných priestorov i pracovne - tam sa budú hodiť najmä stoličky otočné, polstrované, prípadne s kolieskami. Dvojicu nábytku sme doplnili veľkú nástenkou, ktorá vytvára priestor pre inšpiráciu i organizáciu obrázkov a poznámok, ktoré chcete mať neustále na očiach.

showroom pracovní koutek HAY

  1. Stôl Copenhague CPH 90 od HAY
  2. Otočná polstrovaná stolička AAC 21 od HAY
  3. Viacúčelová nástenka Frame od Ferm Living

SHOWROOM HAY

SHOWROOM-HAY

Položkou, ktorou by ste nemali pri výbere kúskov do pracovne opomenúť, je predovšetkým kvalitné osvetlenie. Fifty-Fifty v malej verzii od HAY je lampa, ktorá na funkčnosti zaručene nestrádá. Ako naznačuje názov, jej telo tvorí vyvážená konštrukcia s možnosťou polohovania. Vďaka tenkému telu navyše nezaberá veľa priestoru a pri práci nezavadzia.

Skvelým spoločníkom vám bude tiež lampa Buddy od Northern. Hoci jej konštrukcia neponúka toľko možností polohovania, svetlo si predsa len môžete vďaka pohyblivej hornej časti nasmerovať tam, kam potrebujete. Sympatickým a praktickým riešením je tiež "téglik" na ceruzky a ďalšie drobnosti umiestnený v jej základni.

Hay pracovní koutek

SHOWROOM-HAY

Vo svojej pracovni iste oceníte aj chytré a štýlové doplnky. Organizéry Nic Nac vám pomôžu udržiavať na stole poriadok, zatiaľ čo zošity a lepiace bločky od Normann Copenhagen poslúžia k zaznamenaniu všetkých nápadov a úloh. Hrnčeky Design Letters sa môžu stať dizajnovým držiakom na ceruzky a k plnému využitiu nástenky sa budú hodiť pripináčiky rovnakej značky alebo sada magnetov značky Vitra. A naladenému pracovnému kútiku nič nechýba!

showroom-hay

Príďte si spomínané produkty sami vyskúšať do nášho brnenského showroomu

Inšpiráciu môžete načerpať aj v našom článku Späť do práce: perfektná domáca pracovňa, kde vás prevedieme niekoľkými krokmi k vytvoreniu prostredia, v ktorom sa práca stane radosťou.

Jste z Česka? Přejděte na Inspirace z showroomu: pracovní koutek

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť