Novinky Stelton

Novinky Stelton

22.10.
2019

Dominika Švandová

Dánska značka predstavila novinky, ktoré by ste rozhodne nemali minúť. Na svoje si prídu predovšetkým milovníci horúcich nápojov. K dostaniu sú totiž kanvice, hrnčeky a obľúbené termo hrnčeky v nových farebných prevedeniach. Vyberte si novú výbavu, ktorá vás zahreje aj v tých najchladnejších jesenných dňoch.

Pieskovo biela kolekcia Theo

Či už nedáte dopustiť na hrnček voňavej kávy alebo sa radšej zahrejete horúcim čajom, v kolekcii Theo si nájdete to svoje. Rada ponúka všetko, čo by ste na prípravu kávy a čaju mohli potrebovať – od štýlové čajové kanvice a dizajnového kávovaru, cez hrnčeky, až po cukorničku a praktický ohrievač. Inšpirácia východnej kultúry sa mieša so škandinávskym štýlom a výsledkom je jedinečný dizajn v podobe kameninových nádob s detailmi z bambusu. K pôvodnému čiernemu prevedeniu naviac teraz pribudla jemnejšia pieskovo biela, a tak rituál prípravy kávy a čaju získal úplne novú podobu.

Stelton Theo Sand

Stelton Theo Sand

 

Emma v modrej

Novej farby sa dočkala tiež nadčasová klasika sortimentu dánskej značky, kanvica a termoska z kolekcie Emma v dvoch veľkostiach. Popri jemných šedých a pastelových tónoch kanvicu Emma zaobstaráte v matnej tmavo modrej, ktorá oproti predchádzajúcim nenápadným odtieňom ponúka výraznú alternatívu. Aj v tomto prevedení si však Emma ponecháva škandinávsku eleganciu, ktorá je ešte podporená kombináciou bukového dreva, ktoré tvorí rukoväť kanvice.

Stelton Emma

Stelton Emma

Obláčiková EM77

Ďalší odtieň modrej, v tomto prípade však jemný a obláčikovo ľahký, rozšíril kolekciu konvíc a termosiek EM77. Rada EM77, ktorá sa vďaka elegantnému, jednoduchému a funkčnému dizajnu stala vlajkovou loďou značky, navrhol pre Stelton Erik Magnussen. Vo svetlo modrej farbe Cloud teraz zaobstaráte kompletnú zostavu pre prípravu nápojov: frenchpress, rychlovarnú konvicu aj termosku vybavenú dvoma viečkami. Jedným pre domáce použitie a druhým skrutkovacím, ktoré vám dovolí si vziať horúci nápoj kamkoľvek so sebou.

Stelton EM77 Cloud

Stelton EM77 Cloud

Nové farvy na cesty

Kým na bežné nosenie na cestu do práce alebo do školy je termoska EM77 pomerne veľká, termohrnčeky To Go Click sú ideálnou voľbou. Vďaka praktickému uzáveru hrnček otvoríte aj uzavriete jediným kliknutím, a to bez obáv, že sa váš obľúbený nápoj rozleje. To Go Click sú dostupné v dvoch veľkostiach a mnohých farebných prevedeniach, ktorých škála sa teraz ešte rozšírila. Podobne ako kolekciu EM77, aj To Go Click hrnček zaobstaráte v pastelovej Cloud a novo tiež vo svetlo šedej.

Stelton To Go Click

Stelton To Go Click

Jesenné novinky dánskej značky sú príjemným oživením existujúcich ikonických kolekcií, ktoré stelesňujú tradíciu, kvalitu a dokonalé vyváženie estetična a funkčnosti. Prezrite si celú ponuku Stelton

Jste z Česka? Přejděte na Novinky Stelton

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť