Recept na záhradné posedenie plné komfortu a designu

Recept na záhradné posedenie plné komfortu a designu

25.05.
2022

Dominika Švandová

S vidinou leta stráveného v dosiahu slnečných lúčov sa stáva téma vonkajšieho posedenia stále aktuálnejšou. Prinášame preto dávku dizajnovej inšpirácie, ktorá vám pomôže vytvoriť z terasy, záhrady alebo obyčajného balkóna oázu pokoja a pohodlia aj miesto pre rodinné stretnutia.

Bez kompromisov na kvalite a odolnosti voči vonkajším podmienkam si každý z kusov záhradného nábytku v našom portfóliu zachováva aj vysokú estetickú hodnotu. Posedenie poskytujúce žiadaný komfort môžete poskladať zo stoličiek, kresiel, pohoviek, stolov alebo stoličiek. Záhradný nábytok skladom pritom odosielame takmer okamžite, a preto ich u vás doma privítate v priebehu niekoľkých dní.
 

Balcony HAY

Palissade HAY

 

Záhradný nábytok vyberiete aj z radov stoličiek, ktoré bežne môžete uvidieť aj v interiéroch jedální. Napríklad značka Vitra má vo svojom portfóliu hneď niekoľko kúskov, ktoré sú vyrobené z odolného polypropylénu, prípadne celé z kovu, a tak ľahko prečkajú aj podmienky nepriaznivého počasia. Ikonická Eames Chair DKR alebo napríklad minimalistická All Plastic Chair tak môžu putovať medzi interiérom a exteriérom a poslúžiť vo chvíľach, keď sú potrebné ďalšie miesta na sedenie.

Vitra

Vitra All Plastic chair

 

Akonáhle ste vybrali hlavné kusy nábytku, prichádzajú na rad tie drobnejšie. Malý odkladací stolík Level vedľa pohovky alebo lavice Palissade stojaci opodiaľ dotvorí celok, ale nezaprú ani svoju praktickú funkciu. Inak tomu nie je ani pri doplnkoch, ako sú hrantíky, kvetináče, vankúše šité z odolnej tkaniny alebo aj dizajnové kanvičky na vodu.

Zahradní posezení

 

  1. Hrantík z kolekcie Bau od Ferm Living.
  2. Vonkajší vankúš z kolekcie Desert od Ferm Living
  3. Kreslo Desert od Ferm Living
  4. Lavička Palissade od HAY navrhnutá bratmi Bouroullec
  5. Recyklovaná kanvička Liba od Ferm Living
  6. Hrantík Plant Box od Ferm Living
  7. Stolík Level od Ferm Living

ferm LIVING

Ferm Living

 

Nakoniec sa vybavte riadom, kuchynskými doplnkami a pohármi, ktoré budú s kúskami spomínanými vyššie dokonale súzvukovať. Pripravení tak budete na večeru vo dvojici aj oslavu s početným zoznamom hostí. Jedlo servírované v riadu Curve od Lind DNA a osviežujúce nápoje v dizajnových pohároch budú chutiť ešte o kus lepšie.

Letní stolování

  1. Poháre z kolekcie Collect od &Tradition
  2. Otvárač na fľaše Fein od Ferm Living
  3. Príbory na šalát Fein od Ferm Living
  4. Poháre na koktail Essence od Iittala
  5. Servírovací tanier Curve od Lind DNA
  6. Váza Casca od Ferm Living
  7. Mlynčeky Bottle od Menu
  8. Sklenené slamky Sip Smooth Straw od HAY
  9. Doštička Chess Cutting Board od Ferm Living

AndTradition Collect

Lind DNA

Preneste pozornosť z interiéru do exteriéru a vylaďte vonkajšie posedenie do podoby, ktorá bude tvoriť ideálnu kulisu všetkým letným zážitkom. Prezrieť si môžete celú sekciu záhradného nábytku alebo sa poobzerať po ďalších nevyhnutnostiach z kategórie stolovania.

Jste z Česka? Přejděte na Recept na zahradní posezení plné komfortu a designu
Shopping from the EU? Switch to Stylish and comfortable garden seating

5% zľava pre vás!

Newsletter

Odoberajte náš newsletter a získajte 5% zľavu.

Odoberať newsletter

Zavrieť